“I COME IN PEACE,
BUT I MEAN BUSINESS.”

Onze werkwijze? Er is geen vaste werkwijze! Bij FITHOUSE is trainen een cruciaal onderdeel van ons gezamenlijk proces. Maar het is slechts een van de tools die we je aanreiken. Wij zijn lifestyle changers met focus op training, voeding, mindset en rust. Het hoofddoel bij FITHOUSE is dat jij je fit voelt. Lichamelijk en mentaal. Om dat te bereiken, werken we met een customized plan van aanpak. Volledig afgestemd op jouw persoon.

Lifestyle coaching

Ons doel is een levensstijl te creëren die goed voelt en vol te houden is. Het verbeteren van jouw ‘quality of life’ voor de lange termijn. Afhankelijk van jouw doelstellingen bekijken we welke details extra aandacht nodig hebben. Wil je afvallen? Natuurlijk is beweging dan van groot belang. Maar ook je voedingsgewoonten en bijvoorbeeld je stress level zijn essentieel.

Wil je gebalanceerd in het leven staan? We kijken naar je dagritme, je werkschema, je eetgewoontes en eventuele blokkades op het pad naar je groei. Bij FITHOUSE krijgt elke cliënt de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient.

Maatwerk

Om de kwalitatieve begeleiding te garanderen die wij voor ogen hebben en je continu te inspireren, werken we volgens de 5 pijlers van FITHOUSE:

  • Positieve energie
  • Passie
  • Deskundigheid
  • Betrokkenheid
  • Lange termijn aanpak

FITHOUSE onderzoekt met een uitgebreid assessment waar jouw kansen op groei en balans liggen. We kijken naar je persoonlijkheid, je levensstijl, je eetpatroon, je beweging en je verleden. Op basis van deze input stellen we samen met jou een uniek plan op, het liefst voor minimaal 6 maanden om de lange termijnvisie te bewaken.

What else?

De diensten van FITHOUSE zijn divers. Naast personal training en lifestyle coaching verzorgen wij voor verschillende cliënten ook voedingsadvies en training wanneer zij werkzaam zijn in het buitenland. Wij onderhouden contact met medische specialisten en zijn inzetbaar op locatie. Waar jij ons nodig hebt, is FITHOUSE beschikbaar.

De doelstellingen van onze cliënten lopen uiteen, maar we hanteren altijd een full circle aanpak: we bekijken het gehele plaatje met een helicopter view.

We are ready. Are you?

Is dit het moment dat jij besluit de beste versie van jezelf te worden? Wij staan klaar voor je!

Of heb je een vraag? En wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met FITHOUSE via onze contactpagina en je ontvangt zo snel mogelijk een bericht. No time to waste…