Personal trainer Laura & Afrojack

De afgelopen 2,5 jaar was Laura de vaste personal trainer & lifestyle coach van Afrojack (Nick van de Wall). Zijn leefstijl als internationale DJ & producer is uitzonderlijk: Nick vliegt meer dan de gemiddelde piloot voor het geven van shows over de hele wereld (voor Covid-19).

 

Laura Pels is personal trainer, lifestyle coach & founder van FITHOUSE. De afgelopen jaren hielp zij diverse DJ’s aan een gezondere, fittere lifestyle.

Laura: “De ene dag kon Nick in Las Vegas zijn om vervolgens door te vliegen naar Tokyo voor nog meer optredens en meetings. Vooral de verschillende tijdzones maken het dan uitdagend om gezond te leven en te trainen. Terwijl fit zijn juist zo belangrijk is om tijdens shows de beste performance en alle energie te geven aan fans.”

In april 2018 startte de samenwerking, in eerste instantie om Nick fit te maken voor zijn zomer tour. Nick nam Laura mee tijdens deze tour, zodat hij elke dag kon trainen. Daarnaast zorgde ze ervoor dat waar ze ook waren, er altijd gezonde voeding beschikbaar was. Als Nick behoefte had aan extra ondersteuning van een chiropractor of manueel therapeut, dan zocht Laura de beste die er was en iemand die Nick in zijn hotel kon behandelen. Aangezien de samenwerking zo goed beviel, bleef Laura ook na de zomer tour Nick trainen.

Laura was er niet alleen voor het geven van trainingen: samen met Nick heeft ze echt gekeken naar hoe ze met kleine aanpassingen zijn hectische lifestyle kon optimaliseren. Zo heeft ze bijvoorbeeld advies gegeven over Nick’s houding tijdens het produceren in de studio, op tour & tijdens shows. Nick gebruikt nu een aantal tools om rugklachten te verminderen.

De coaching stijl van Laura is positief, betrokken en flexibel. Ze weet inhoudelijk heel goed waar ze het over heeft. Ook was ze 24/7 bereikbaar voor Nick, reageerde ze snel en paste ze zich aan iedere situatie en behoefte aan.

Het trainen van mensen met een hectische leefstijl is Laura’s passie en specialisme. Voor deze doelgroep is het mogelijk om op een gezonde manier fit te worden. Niet met quick fixes, maar met gewoonte veranderingen die op de lange termijn werken en blijvend resultaat opleveren.

Wil jij ook op een gezonde manier fit worden? Stuur dan een mail naar info@fithousetraining.com en plan een vrijblijvend intake gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Credits foto’s: fritsvandeclips.com