Cliënte Nadeche de Zwart over Fithouse

Iets langer dan een jaar nu werkt cliënte Nadeche de Zwart samen met Laura Pels van Fithouse aan haar fysieke doelen. Nadeche is moeder van een prachtige 3-jarige dochter en ook nog eens directrice van talent agency Makers Avenue. In dit interview vertelt Nadeche wat ze fijn vindt aan de workouts en waarom ze ook haar werknemers wekelijks laat trainen door Laura.

Op de vraag wat haar doelstelling is als het gaat om de trainingen, antwoordt Nadeche direct: “Mijn doelstelling is om me fit in mijn lijf te voelen en een goede balans te houden tussen mind & body. Daarom vind ik trainen heel erg belangrijk. Ik wil me als moeder zijnde en als fulltime werkende vrouw sterk voelen.”

“Ik wil me als moeder zijnde en als fulltime werkende vrouw sterk voelen.”

Fijne energie
Nadeche vertelt vervolgens waarin ze vindt dat Laura zich als trainer onderscheidt van andere trainers. “Laura onderscheidt zich als trainer op verschillende manieren. Ten eerste heeft ze echt kennis van zaken. Ze weet waar ze het over heeft en ze weet zelf goed waar ze voor staat. Bij andere trainers moest ik in een soort van keurslijf van de trainer vallen, maar Laura is iemand die juist heel erg kijkt naar wat jij als persoon nodig hebt en bouwt de trainingen ook langzaam op. Daarnaast is ze gewoon heel erg prettig in de omgang en geeft ze altijd een hele goede, fijne energie mee.”

“Laura is iemand die juist heel erg kijkt naar wat jij als persoon nodig hebt.”

“Ik ben nooit een sportbeest geweest en zal ik ook nooit worden, maar door de positieve energie die Laura met zich meebrengt en de kennis, is het toch altijd weer een feestje om met haar te trainen. Het geeft me een voldaan gevoel als ik weer een goede training erop heb zitten.”, aldus Nadeche.

Resultaten
Nadeche is een power vrouw die midden in het leven staat. Ze weet precies wat ze wil en wat voor haar werkt. Wat vindt ze belangrijk als het gaat om personal training? Nadeche: “Wat ik belangrijk vind is dat Laura echt know-how heeft van wat ze doet. Ze pusht je, maar niet ten koste van andere dingen. Ze weet heel goed hoe ze je gehele lijf kan trainen en de specifieke focuspunten die je belangrijk vindt daarin mee te nemen. Wat ik ook belangrijk vind aan de training is dat zij meedenkt met je. Ik heb onlangs bijvoorbeeld mijn enkelband gescheurd, maar we kunnen gewoon een goede aangepaste training doen waardoor ik toch een mooi resultaat blijf boeken.”

“Ik voel me fitter in mijn lijf, sterker, weerbaarder en strakker in mijn vel.”

En wat zijn dan die resultaten die Nadeche heeft behaald? “Ik voel me fitter in mijn lijf, sterker, weerbaarder, strakker in mijn vel en ik ben wat kilootjes lichter.”, vertelt Nadeche.

Bedrijfstraining met het team van Makers Avenue
Ook het personeel van Makers Avenue wordt inmiddels wekelijks getraind door Laura. Waarom heeft Nadeche hiervoor gekozen? “Ik heb ervoor gekozen om 1x in de week te gaan trainen met het team. Puur om het team een goede start van de dag te geven, dat je een gemeenschappelijk doel met z’n allen hebt en je aan het team builden bent. Een gezonde geest is heel belangrijk voor het werk. En de training werkt motiverend, het beïnvloedt de rest van de dag op een positieve manier.”

Nadeche vervolgt: “Het werk waar wij in zitten is nogal high demanding. We moeten heel erg flexibel zijn, we moeten snel kunnen schakelen, top-of-mind zijn en daarbij is het gewoon belangrijk om gezond te zijn. Weerstand in je gezondheid gaat je ook geestelijk veel brengen.”

“Laura is een prettig persoon in de omgang, heeft know-how en is een kameleon.”

Op de vraag of Nadeche Laura zou aanbevelen als personal trainer aan anderen, antwoordt ze enthousiast: “Ja, zeker! Ik zou Laura zeker aanraden. Behalve dat het een prettig persoon is in de omgang heeft ze know-how, heeft ze kennis, is ze als een soort van ware kameleon hoe ze door de lessen gaat, of ze nou 1-op-1 lesgeeft aan mij of dat ze dat in groepsverband doet met mij en met de medewerkers. Zij vindt daar een goede oplossing voor en ik zou haar zeker aanraden!”

Wil jij ook op een gezonde manier fit worden? Stuur dan een mail naar info@fithousetraining.com en plan een vrijblijvend intake gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Credits foto: Nadeche de Zwart

Nadeche de Zwart

Nadeche de Zwart zeer tevreden over Fithouse Training