“It’s not about anyone else.
Focus on your own team!”

Wij zijn FITHOUSE. Ons team is er om je fitter, sterker en gelukkiger te maken. Het is onze passie om samen met jou je doelstellingen te behalen en je te ondersteunen op een manier die bij jou past.

Een groot deel van onze cliënten is werkzaam in de muziekindustrie. Artiesten met volle werkschema’s, die vaak presteren onder druk en veel reizen voor hun optredens. Zo’n hectisch bestaan vraagt om een professionele en flexibele aanpak van FITHOUSE.

Tijdens een begeleidingstraject van FITHOUSE transformeert een cliënt tot de beste versie van zichzelf. Het team van FITHOUSE is 100% toegewijd om meetbare verbetering in gezondheid, fitheid en mindset te realiseren. De 360 graden werkwijze van FITHOUSE is uniek vanwege de grote betrokkenheid, gepersonaliseerde aanpak en specifieke focus op langdurig resultaat.

laura-fithouse

Founder of FITHOUSE

Founder van FITHOUSE is Laura Pels, een NASM gecertificeerde fitness professional met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van beweging, voeding en mindset. Naast haar werk als personal trainer, dance instructor & health coach was zij 12 jaar lang marketing manager voor Les Mills in de Benelux: een internationaal fitness bedrijf dat marktleider is in group fitness experiences.

In 2017 besloot Laura zich volledig te richten op haar passie: het 1-op-1 begeleiden van cliënten als personal trainer:

“De afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan binnen mijn vakgebied en geleerd van de beste personal trainers ter wereld. Zo werkte ik als personal trainer voor 3SIXTY5, een high end personal training company in Amsterdam en omgeving, waar ik mezelf verder heb ontwikkeld via training-on-the-job van collega’s en interne opleidingen. Ook ben ik naar Los Angeles gegaan, waar ik veel leerde van trainers als Jørgen de Mey & Gunnar Peterson.”

“Cliënten komen in eerste instantie bij mij voor een fysiek doel, maar uiteindelijk gaat het om wat er van binnen met iemand gebeurt. Het zelfvertrouwen dat cliënten opbouwen door doelen te behalen die eerst onhaalbaar leken, geeft mij de grootste voldoening die er bestaat. Elke keer weer. Het is mijn passie en drijfveer om elke cliënt op een positieve manier tot ongekende resultaten te coachen.”

Thuiskomen

De naam FITHOUSE is ontstaan uit passie voor het fitter maken van mensen. Daarnaast is het gevoel dat we met FITHOUSE willen uitdragen belangrijk voor onze naam. Wij bieden waar dan ook ter wereld een veilige omgeving aan waar mensen zich zelfverzekerd voelen om optimaal te presteren. Dit gevoel van thuiskomen (HOUSE) en jezelf kunnen zijn is de basis voor onze werkwijze.

Een derde reden voor de naam is het feit dat FITHOUSE ontstaan is door de begeleiding van internationale artiesten uit de muziekindustrie (met name house dj’s): dit is nog steeds een belangrijke doelgroep voor FITHOUSE.

Wil je meer weten over FITHOUSE?

We are ready. Are you?

Is dit het moment dat jij besluit de beste versie van jezelf te worden?
Wij staan klaar voor je!

Of heb je een vraag? En wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met FITHOUSE via onze contactpagina en je ontvangt zo snel mogelijk een bericht. No time to waste…